ταμα

Τα κείμενα που δημοσιεύω σε αυτή την σελίδα είναι αποτέλεσμα προσωπικής έρευνας. Αναφέρω πάντα κάποια βιβλιογραφία για τα σημαντικότερα θέματα. Η αναδημοσίευση των κειμένων είναι επιτρεπτή εφόσον γίνει αναφορά στην πηγή.


ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΣΕΒΗΣ



Καλή ανάγνωση.


επικοινωνια: asamonas@hotmail.com

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΤΟΥΡΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ - 29 ΜΑΙΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ

ΤΟΥΡΚΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ





 Πέρασε ένας χρόνος από τότε που έγραψα αυτο το κείμενο. Τώρα μπορω να το δημοσιεύσω ξανά. Άλλωστε στις 29 Μαίου γίνεται και η Ευρωπαική επανάσταση. Δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό για να του δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή. Όμως λαμβάνοντας τα σημεία δεν μπορούμε να μην αποδώσουμε κάποιο νόημα σε όλα όσα συμβαίνουν που φανερώνουν ότι δεν μας σέβονται αλλά αντίθετα επιλέγουν να μας ειρωνεύονται.


Η Ευρωπαϊκή επανάσταση εορτάζεται στις 29 Μαίου, ημέρα αποφράδα για τον ελληνισμό. Οι ανθέλληνες θεωρούν τους εαυτούς τους τόσο δυνατούς ώστε ειρωνεύονται ανοιχτά τους Έλληνες, οι οποίοι κοιμούνται τον χριστιανικό ύπνο.


Πέρασε ένας χρόνος από τότε που διάβασα στην εφημερίδα Πατρίς του Ηρακλείου Κρήτης το πρωτοσέλιδο που με έκανε να αγοράσω το φύλο. «Τούρκοι πολίτες οι Ιεράρχες!»

 Με κόκκινα γράμματα είναι γραμμένη μια σύντομη εξήγηση της είδησης. «Παίρνουν την υπηκοότητα για να μπορούν να διεκδικήσουν την εκλογή στο Φανάρι
 Βέβαια πιο κάτω είναι η φωτογραφία του Μαντέλη με τον τίτλο, «Στο σκαμνί ο Μαντέλης για κακούργημα».
 Τι μας ενδιαφέρει όμως για τον Τάσο που τα πήρε από τους Γερμανούς για να τους εξυπηρετήσει, όταν τέσσερις Κρήτες μητροπολίτες, μαζί με άλλους 11 ιεράρχες από όλο τον κόσμο πήγαν στην Ινσταμπούλ για να κάνουν αίτηση ώστε να γίνουν Τούρκοι πολίτες.
 Δεν θα έγραφα τίποτα γι΄ αυτό το ασήμαντο γεγονός αν η ημερομηνία δεν ήταν σημαντική.
 ΠΑΤΡΙΣ Περίοδος Β΄ Έτος 63ο Αρ. Φύλλου 19001
 Παρασκευή 28 Μαίου 2010.
Με ομόφωνη απόφαση της Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης. Τούρκοι πολίτες οι Ιεράρχες!
 Στις 29 Μαίου του 1453, ο Κωνσταντίνος ο Παλαιολόγος φώναζε πάνω στα τείχη της Πόλης, «δεν υπάρχει κανένας Ρωμιός να μου πάρει το κεφάλι;» Την μέρα εκείνη άνοιξε η κερκόπορτα από προδότες και η Κωνσταντινούπολη έπεσε στα χέρια των Τούρκων. 

Στις 29 Μαίου του 2010 οι Ρωμιοί ιεράρχες γίνονται Τούρκοι, για να μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως. Συμμετέχουν έτσι στις εορτές που έγιναν σε όλη την Ελλάδα για να γιορτάσουν την ένωση μας με το Τούρκικο φέσι. Στην Αθήνα στις 29 Μαίου τραγούδησε ο Μπομπ Ντύλαν.
Έτσι γίνεται πράξη η φράση των ανθενωτικών «καλύτερα το Τούρκικο φέσι παρά η Παπική τιάρα».
 Για να γίνεις Οικουμενικός Πατριάρχης δεν αρκεί να είσαι καλός χριστιανός. Πρέπει να είσαι Τούρκος πολίτης. Οι αγώνες των ανθενωτικών απέδωσαν τελικά καρπούς. Για ποιά ελληνική επανάσταση και για ποιο ελληνικό έθνος να ενδιαφερθούμε! Μπροστά στην εξουσία ενός θρόνου, όλα αυτά τα εθνικιστικά είναι λεπτομέρειες. Αρκεί που δεν είμαστε υπό την εξουσία του Πάπα. Πρώτα ήταν ο Σουλτάνος, τώρα είναι η Τουρκική πολιτεία. Βέβαια, εκεί στην Ινσταμπούλ γκρινιάζουν όταν η σχολή της Χάλκης είναι κλειστή. Έρχονται στην Αθήνα, πάνε στην Αμερική, τρέχουν στην Ευρώπη και γκρινιάζουν για τους Τούρκους. Κλείνουν οι εκκλησίες, αρπάζονται ιδρύματα παλαιά, όπως ορφανοτροφεία και γηροκομεία. Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος δήλωσε μάλιστα ότι «σταυρώνεται καθημερινά». Ένας Τούρκος πολίτης σταυρώνεται καθημερινά γιατί αντιπροσωπεύει Έλληνες Ορθόδοξους. Παρά ταύτα οι ιεράρχες από όλο τον κόσμο τρέχουν να πάρουν την Τουρκική υπηκοότητα την μέρα που η Κωνσταντινούπολη έπεφτε στα χέρια των Τούρκων για να τιμήσουν με αυτόν τον τρόπο την άλωση.




 Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, εμείς οι Κρητικοί πρέπει να θυμόμαστε τις ημερομηνίες. Οι ανθέλληνες που δημιούργησαν τον φασίστα Κεμάλ Ατατούρκ, ο οποίος με την βοήθεια των Γερμανών εκδίωξε τον ελληνισμό από την Μικρά Ασία, είναι οι ίδιοι που δημιούργησαν τον Χίτλερ. Οι Γερμανικές δυνάμεις κατοχής έφτασαν στο νησί της Κρήτης 20 - Μαίου 1941, παραμονή του Αγίου Κωνσταντίνου και οι συμμαχικές δυνάμεις αποχώρησαν στις 28 Μαίου. 

   



 Μετά από δύο χρόνια επανέρχομαι να ενημερώσω το παρόν κείμενο. Βλέπω ότι σταδιακά μεταμορφωνόμαστε ξανά σε μια επαρχία της Οθωμανικής αυτοκρατορίας με την συνδρομή του αφέντη του Ρουμ Μιλιέτ, του γένους των Ρωμιών, του τούρκου πολίτη, του Οικουμενικού Πατριάρχη. Η χριστιανική εκκλησία ξανά, όπως πάντα, στην υπηρεσία των εχθρών του ελληνισμού επιτίθεται εναντίον κάθε φιλελληνικού στοιχείου. 

Μαζι με τον Σουλεϊμάν σετ και ο Παϊσιος, ο τουρκοχριστιανισμός του Βαρθολομαίου επικρατεί.

 Τα τηλεπεριοδικά μαζί με τα Τούρκικα σήριαλ δίνουν δώρο προφητείες των Ορθοδόξων πατέρων για τον ερχομό του Αντίχριστου και οι συμβουλές των χριστιανών πωλούνται μαζί με τις περιπέτειες των Αγάδων. Σφάξε με Αγά μου να αγιάσω. 



Η μητρόπολη Αρκαλοχωρίου της περιοχής μου βέβαια είναι κι εκείνη τουρκομπαρόκ, πράγμα που επηρεάζει την κοινωνική μας ζωή. Οι ενημερώσεις του παρόντος κειμένου θα συνεχιστούν.

Δεν εχω καμία σχέση με την παρακάτω αφίσα. Την παραθέτω εδώ για να δείξω πως αντιμετωπίζουν κάποιοι άλλοι Έλληνες αυτη την ημερομηνία.



ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Φ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ

Ελληνες ιεράρχες αποκτούν τουρκική υπηκοότητα


Δεν υπάρχουν σχόλια: