ταμα

Τα κείμενα που δημοσιεύω σε αυτή την σελίδα είναι αποτέλεσμα προσωπικής έρευνας. Αναφέρω πάντα κάποια βιβλιογραφία για τα σημαντικότερα θέματα. Η αναδημοσίευση των κειμένων είναι επιτρεπτή εφόσον γίνει αναφορά στην πηγή.


ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΣΕΒΗΣΚαλή ανάγνωση.


επικοινωνια: asamonas@hotmail.com

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

Η δευτερα παρουσία ειναι καλο μεγάλο γιατι θα αναστηθουν όλοι οσοι εχουν πεθάνει πάνω στη γη, από την εποχή του Νεάτερνταλ και μετά. Ειναι αμφιβητούμενο τι θα γίνει με τους Λεμούριους.


 Τα ύστερα του κόσμου σιμώνουνε. Το τέλος των εποχών. Θα έρθει η συντέλεια σύντομα. Αλλά όλα θα γίνουν με μια σειρά. Με τάξη. Πρώτα θα φανούνε τα σημάδια στον ουρανό και στην γη. Τα σημάδια του ουρανού τα λένε σημεία και τα σημάδια της γης τα λένε τέρατα. Από τον ουρανό θα ρθούνε καταιγίδες, κυκλώνες, κακές καιρικές συνθήκες, ο Κατρίνια και ο Λάρι και φυσικά βόμβες πολλές. Στη γη θα γενούνε σεισμοί πολλοί στην ξηρά και τσουνάμια στη θάλασσα και η τηλεόραση θα παίζει συνέχεια τούρκικα. Μετά θα γίνουνε πάλι εκλογές, γιατί τα νέα μέτρα θα αποτύχουν και θα μας φέρουν καινούρια. Μέτρα. 123

Ο αντίχριστος δήλωσε ότι δεν θα επισκεφθεί την Γερμανία. Ποτέ !

 Πάντως οι προφητείες το λένε. Όχι της Βανδή. Των άλλων, των καλογέρων. Στα τηλεπεριοδικά πάντα θα δωσουν και τις προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού, του Παισίου ή του ταδε για την Δευτέρα Παρουσία.  Ισως να είναι ένα υπερθέαμα και προετοιμάζουν τις νοικοκυρές για ζωντανή αναμετάδοση από το Μέγκα, Αντένα, Σκάι. Κι εδώ ο ο αντίχριστος που ήλθεν αλλά δεν ξέρει που να πάει και από πού να αρχίσει. Ζόρικη δουλειά.

Λιγο πριν την έλευση του αντιχρίστου θα αναστηθεί ο Βυζαντινός πολιτισμός. Μετα θα έρθει έλλειψη πίτσας και στεγνα από μπύρα και μετα θα καταστραφει το σύμπαν.

 Ο Μάξιμος ο Βαρβαρής, ο ιερομόναχος διαμαρτυρήθηκε, μέρες που είναι και θέλει μισθό ιερέα κανονικά. Σιγά τα λεφτά που θα παίρνω είπε. Ούτε για τη βενζίνα του τζιπ δεν φτάνουν. Κι εχω και να ταίσω τόσα στόματα. Θα έρθει ο αντίχριστος και θα πεινάμε όλοι. Πρέπει να προετοιμαστούμε, να είμαστε δυνατοί, καρδαμωμένοι. Συνιστώ φασολάκια και ρεβύθια και φακές. Τα μαρούλια σαλάτα είναι πολύ καλά αλλά πρέπει να αποφεύγουμε τα μακαρόνια και τις πίτσες γιατί τα προτιμάνε οι Εβραίοι.

Ο κύριος αυτός ρωτήθηκε για τον αντίχριστο και απάντησε κοφτά. - Δεν με ενδιαφέρει. Ο Μάξιμος βέβαια του έδωσε όλα τα στοιχεία για να μην είναι ανημέρωτος. Φαί δεν είχε μαζί του.


Που να φτασουν τα λεφτά ενός μισθού για μια τέτοια δίαιτα. Που να έτρωγε και αστακούς; Η σαλιγκάρια γαλικά με σκορδοστούμπα. Πάλι καλά που ο αντίχριστος ήλθεν και μαζί με τον θεό ο Μάξιμος συνέγραψεν βίβλον περί του θέματος, που του αποφέρει ένα μικρό εισόδημα. Να το αγοράσετε αυτό το βιβλίο. Θα βοηθήσετε με αυτόν τρόπο οικονομικά τον αδελφό ιερομόναχο Βαραβά … όχι όχι, συγνώμη… Βαρβαρή… ναι έτσι τον λένε. Μάξιμους που στα λατινικά θα πει μεγάλος, μέγιστος, τεράστιος, σημεία και τέρατα είπαμε.

Πάρτε το. Το παιδι θα σας κανει καλή τιμή. Αλλά γρήγορα. Τωρα, πριν  την δευτέρα παρουσία.

 Διαβάσετε το βιβλίο του και θα μάθετε τα πάντα για τον ερχόμενο, ποτε θα έρθει, τι ρούχα θα φοράει και ποιες θα είναι οι καλές και οι κακές συνήθειες του, για να μη σας ξεγελάσει και σας πουλήσει κανένα ψεύτικο κασετόφωνο, ρολόι ή χαλί. 

Η κυρία αυτή οταν ρωτήθηκε για τον Αντίχριστο είπε ότι δεν πιστεύει στον ερχομό του. Είναι άπιστη, δεν ειναι σωστη χριστιανή. 

 Μην σας ξεγελάσει όμως κανένας και σας παραπλανήσει. Προσέξτε μην απομακρυνθείτε από την αλήθεια. Μερικοί λένε ότι ο αντίχριστος είναι ο Πάπας. Ο Βενέδικτος. Αν προσθέσεις τα γράμματα Βενέδικτος το άθροισμα είναι ακριβώς 666. Όπως το άθροισμα των ψηφίων του θηρίου. Μα αυτό είναι μια απλή σύμπτωση, όπως τόσες άλλες. Όπως η πτώση των δίδυμων πύργων στην Νέα Υόρκη. Όπως η αποτυχία του Καρατζαφέρη στις εκλογές και η μετακίνηση του Γεωργιάδη στη Νέα Δημοκρατία. Όπως οι δυσκολίες της Σίλα στον γάμο της με τον Πασά, όχι τον Αλή Πασά, τον άλλο….  πως τον λένε ρε γαμωτο, ολο ξεχνάω το όνομα του…. Από όλα αυτά εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Δεν μπορούν να με ξεγελάσουν εμένα. Τα κάνουνε για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Πολέμοι τριγύρω, οικονομικές κρίσεις, φοβέρες, τρομάρες και τα θηρία της αβύσσου θα φανούν όπου νάναι, ο Λεβιάθαν και τα άλλα παιδιά. Αλλά πρώτα να γίνουν οι εκλογές. Που αλλού; Στην Αμερική. Να βγουν οι ρεπουμπλικάνοι, ο μορμόνος ο Μιτ Ρόμνι. Την εκκλησία των Μορμόνων την λένε «Η Εκκλησία των Αγίων των Τελευταίων Ημερών. Αυτό πάλι που το βαζεις; Κολοσύμπτωση. Λες να τα σχεδιάζει κανένας κουτοπόνηρος; Ρε μπαγάσα; Νικολάκη, δεν σου πα να μην παίζει με τα κανάλια; Τα έκανες πάλι όλα σαλάτα ! Αντε τώρα να κατέβει ο μπαμπάς να τα διορθώσει. Γιατί αμα περιμένεις τον Ιησού Χριστό, κάηκες. Έχει να φτιάξει και κάτι κουφώματα. Έχει και μια παραγγελία ντουλάπες. Την τελευταία στιγμή κι αυτοί ρε παιδί μου. Πάντα τα ίδια. Που να προλάβει.

 Υ.Γ. Ο 888 και ο 666 ειναι μέρη του σύμπαντος κόσμου, υπηρχαν και θα υπάρχουν πάντα. Οι φαντασιώσεις μας απέχουν από την αλήθεια. Οι φαντασιώσεις μας όμως δημιουργούν την πραγματικότητα μας. Ας ξανακερδίσουμε την ζωή μας. Ας την πάρουμε πίσω από αυτους...... ας χτισουμε τον κόσμο μας... με ομορφιά και αγάπη ....  

Ν.Φ.Β.

Απολαύστε εδω τον Γεροντα Βαρβαρη.

Στην παρουσία του βιβλίου του.Μια εκπομπη του.


Εδω σε τηλεοπτικη εμφανιση.
Είναι γλυκά παιδιά οι Μορμόνοι. Εδώ για την εκκλησία των Αγίων των τελευταίων ημερών. αντε γεια
665 και κάτι ψιλά...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

That's what i'm talking about man!
Χιούμορ και ξερό ψωμί για να ανταπεξέλθουμε στην τρέλα των καιρών μας!Αναμένω και τη βίντεο-εκδοχή της ανάρτησης βέβαια.Όχι παίζουμε!

Nektarios F. Vasilakis είπε...

Ευχαριστω Μάνο για το σχόλειο. Καμιά φορά μόνο το χιούμορ μπορει να αποδώσει την πραγματικότητα. Για βίντεο... μμμ θα πρέπει να γίνω Γούντι Άλεν ... :-)