ταμα

Τα κείμενα που δημοσιεύω σε αυτή την σελίδα είναι αποτέλεσμα προσωπικής έρευνας. Αναφέρω πάντα κάποια βιβλιογραφία για τα σημαντικότερα θέματα. Η αναδημοσίευση των κειμένων είναι επιτρεπτή εφόσον γίνει αναφορά στην πηγή.


ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΣΕΒΗΣ



Καλή ανάγνωση.


επικοινωνια: asamonas@hotmail.com

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

το αίμα του σωτήρα

 



 

Ο Πήτερ Ουσπένσκυ γράφει στην ψυχολογία της δυνατής εξέλιξης του ανθρώπου ότι «η πνευματική εξέλιξη απαιτεί την παρουσία μιας σχολής. Σε πολλές χώρες είναι αδύνατη η ύπαρξη τους. Δε θα μπορούσαν να υπάρξουν σχολές στην κουμουνιστική Ρωσία ή στη Γερμανία του Χίτλερ ή στην Ιταλία του Μουσουλίνι ή στην Τουρκία του Κεμάλ.»

 Σύμφωνα με τους νόμου του Μανού δεν μπορείς να ελπίζεις σε πνευματική εξέλιξη όταν ζεις σε μια χώρα που την κυβερνούν άξεστοι χωριάτες ή την κατοικούν ασεβείς και άθεοι ή την έχουν κατακτήσει αιρετικοί άνθρωποι με κακή φιλοσοφία, όπως είναι δηλαδή οι σημερινοί χριστιανοί. Αν θέλεις να ελπίζεις σε μια πνευματική ανάπτυξη δεν πρέπει να κάνεις παρέα με ηλίθιους, ούτε με αλαζόνες, ούτε βέβαια, αυτό πως το ξέχασα, με νεκροθάφτες. Στην Ελλάδα ζούμε καμιά δεκαριά εκατομμύρια νεκροθάφτες γιατί αυτή την δουλειά κάνουμε όλοι. Κρατάμε από ένα φτυάρι και θάβουμε ο ένας τον άλλον, πριν ακόμα αφήσουμε την τελευταία μας πνοή βέβαια, αλλά χειρότερη εποχή δεν έχουν ξαναδεί τα μάτια μου, στις τόσες ενσαρκώσεις μου !!!

 

Ένα βασίλειο που κατοικείται κυρίως από Σούντρας, γεμάτο από άθεους και στερημένο από κατοίκους που έχουν υποστεί την δεύτερη γέννηση, γρήγορα θα εξαφανιστεί ολοκληρωτικά, χτυπημένο από πείνα και αρρώστια.

 

 Ποια είναι η καλή θρησκεία για τους Έλληνες; Πριν από μερικούς αιώνες ο Πλήθων ο Γεμιστός έφτιαξε ένα θρησκευτικό σύστημα, εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα για να αντικαταστήσει την αποτυχημένη χριστιανική θρησκεία και να σώσει έτσι το λαό των Ελλήνων. Τα βιβλία του όμως κάηκαν και αντί του συστήματος του Πλήθωνα επικράτησε ο ραγιαδισμός και η Οθωμανική Υψηλή Πύλη και το γένος των Ελλήνων υποδουλώθηκε ακόμα περισσότερο.  

  Όταν επικράτησε ο χριστιανισμός η ελληνική γλώσσα μιλιόταν από την Περσία μέχρι την Ισπανία και από την Αφρική μέχρι την Αγγλία. Παντού υπήρχαν ελληνικές πολιτείες και ελληνικές βιβλιοθήκες. Η ανάπτυξη του χριστιανισμού σήμανε την κατακόρυφη πτώση του ελληνισμού και την εξολόθρευση του επιστημονικού πνεύματος. Αυτή η επίθεση εναντίον της λογικής και της επιστήμης συνεχίστηκε μέχρι που μετέτρεψε τον δυτικό κόσμο σε ένα σκοτεινό μεσαίωνα. Η αναγέννηση και η ανάκαμψη των επιστημών συνοδεύτηκε όπως ήταν φυσικό από ένα νέο φιλελληνικό κίνημα, μια νοσταλγία για την παλαιά δόξα του ανθρώπινου πολιτισμού που χάθηκε στα μπουντρούμια της θεοκρατίας.

 Σήμερα όμως αυτή την θεοκρατία, που καμία διαφορά δεν έχει από θρησκεία σε θρησκεία, την θεωρούν ως μοναδική ελπίδα του ανθρώπου. Η λέξη ελπίδα είναι πολύ όμορφη αλλά όταν ελπίζεις ως άνθρωπος σε πράγματα ανθρώπινα και όχι ως ζώο σε πράγματα παράλογα. Τότε η ελπίδα είναι απλά μια κατάντια του ανθρώπινου πλάσματος, μια πτώση. Ο παραλογισμός που κατέστρεψε τον δυτικό πολιτισμός δεν μπορεί να αποτελεί την ελπίδα κανενός ανθρώπου. Η θεοκρατία που αντικατέστησε την πολιτική του ελληνορωμαϊκού κόσμου δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι χρυσοντυμένοι Φαρισαίοι, εκείνοι που έχουν προδώσει το ανθρώπινο γένος και έχουν λεηλατήσει την ανθρώπινη λογική δεν μπορούν να ισχυρίζονται ότι είναι οι φωστήρες του κόσμου και οι απόστολοι του αληθινού θεού.

 

Η κρίση δεν είναι σημερινή, ούτε χθεσινή. Ο ελληνισμός καταρρέει καθημερινά τώρα και δυο χιλιάδες χρόνια. Επειδή οι μασώνοι σιωνιστές αποφάσισαν να διασπάσουν την Οθωμανική αυτοκρατορία και επέτρεψαν την ύπαρξη ενός άθλιου θεοκρατικού προτεκτοράτου το οποίο ονόμασαν ελληνική δημοκρατία, κάποιοι νομίζουν ότι αναγεννήθηκε ο ελληνισμός. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβει και αυτό αποδείχθηκε από την συνεχιζόμενη καταστροφή του ελληνισμού στην Μικρασία, την Κωνσταντινούπολη και την Κύπρο. Ο ελληνισμός όσο και να προσπαθεί φθίνει και πεθαίνει γιατί οι ηγέτες του είναι προδότες, γιατί η εκκλησία δεν αντιπροσωπεύει τον ελληνισμό.

Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν εδώ στην Ελλάδα πως όσο η εκκλησία ελέγχει κοινωνία και την πολιτική ζωή του τόπου δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βγει ο ελληνισμός από μια κρίση στην οποία μπήκε πριν από δυο χιλιάδες χρόνια; Η εκκλησία και η καταστροφή του ελληνισμού είναι δύο ταυτόσημα πράγματα. Ο ανθελληνισμός της εκκλησίας και το μίσος των χριστιανών για οτιδήποτε ελληνικό είναι η θλιβερή πραγματικότητα. Η εκκλησία είναι ο Δούρειος ίππος για τον ελληνισμό. Το ορθόδοξο αδελφάτο είναι μια ομάδα ομοφυλόφυλλων άθεων που εργάζονται για τα συμφέροντα των ξένων μυστικών υπηρεσιών αδιαφορώντας για την πατρίδα τους και τους συμπατριώτες τους.

Ο διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους δεν είναι παρά μια πράξη άμυνας εναντίον στην εκκλησιαστική διαφθορά και τον παρασιτισμό που ασκεί η γιγάντωση τους εκκλησιαστικού παρακράτους. Ο διαχωρισμός πρέπει να είναι μόνο η αρχή εφόσον είναι απαραίτητη και η καταστροφή αυτού του άρρωστου οργανισμού που λέγεται εκκλησία. Διότι δεν υπάρχει θεραπεία σε ένα από την φύση του παρασιτικό οργανισμό. Δεν μπορείς να θεραπεύσεις τον ίδιο τον ιό. Θα θεραπεύσεις τον ελληνισμό αλλά όχι την εκκλησία. Η εκκλησία από την φύση της είναι δημιουργημένη για να προκαλεί ασθένεια  και όχι για να δημιουργεί κοινωνία. Αν η εκκλησία επιδίωκε την δημιουργία μιας υγιής κοινωνίας τότε θα ακολουθούσε την αλήθεια και την ηθική και δεν θα παρέδιδε τις ψευδοιστορίες τις σε κρυφούς ομοφυλόφυλους για να μολύνουν τον λαό. Η εκκλησία είναι όργανο του διαβόλου από την αρχή της δημιουργίας της και σε όλο της το βάθος. Τα κείμενα της είναι ψεύτικα και αντιφατικά, οι ιερείς της πουστηδες και η φιλοσοφιά της γεμάτη μίσος για τον άνθρωπο και τον κόσμο.

Ευχαριστω πολύ για την ασθενεια που με τη βια μου χαρισατε, σας επιστρεφω την κριτικη μου, αυτό είναι το αποτέλεσμα της πράξεως σας. Κάθε μερα που περνα καταλαβαινω ότι δεν υπαρχει σωτηρια για την εκκλησία γιατι δημιουργηθηκε από τον διαβολο και για το διαβολο δουλεύει.

 

 

Οσιότητα είναι να κάνεις υπομονή στα δεινά λέει ο Μάρκος Αυρήλιος, μα για ξαναπές το Μάρκο μου, υπομονή δυο χιλιάδες χρόνια με μια ψευδοθρησκεία στην κεφαλή μας, χωρίς κανείς να βγάζει άχνα; Έλεος θεοί και σύμπαντα, έλεος, λυπηθείτε την δημιουργία σας, τον άνθρωπο, τα κρίνα των αγρών και τα πετεινά του ουρανού, γιατί όλα μαζί υποφέρουν από την δυναστεία των Φαρισαίων. Υπομονή στην αυταρχικότητα τον λαοσωτήρων χρυσοντυμένων παλακίδων; Υπομονή στην ψευδοϊστορία και την βλακώδη μυθολογία που επιβάλλον δια της βίας οι χριστιανοί θεολόγοι; Πόσο πλέον να υποτιμήσουμε την ανθρώπινη νοημοσύνη για να ταυτιστεί με το μυαλό μιας χριστιανής γριούλας μορφωμένης με ψεύτικους βίους αγίων και όλη την ιερά παράδοση; Σε ποιους πρέπει να παραδώσουμε την παιδεία μας για να μας μετατρέψουν σε πειθήνια όργανα ενός θρησκευτικού παράλογου φανατισμού; Κάποτε ήταν ένοχοι οι θεοί των Ελλήνων, ένοχοι οι αγαλματοποιοί, εκείνοι που έφτιαχναν ανδριάντες ηρώων, ένοχοι και οι ποιητές, ένοχοι και οι φιλόσοφοι, ένοχοι και οι επιστήμονες, ένοχοι όσοι κουβαλούσαν πάνω τους το στίγμα του Έλληνα. Τώρα ποινικοποιούνται και οι αριθμοί. Ο αριθμός 666 είναι κατηγορούμενος για μεγίστη προδοσία του κόσμου όλου. Παντού οι θεοφοβούμενοι χριστιανοί βλέπουν το σημάδι του αντιχρίστου. Σκορπούν τον τρόμο και φέρνουν την συντέλεια του κόσμου χωρίς όμως να λογαριάζουν τις δικές τους πράξεις και την κατάσταση της δικής τους εκπορνευμένης εκκλησίας. Οι άλλοι είναι όλοι κακοί, και θύματα του διαβόλου, ενώ οι δικοί τους παιδεραστές και ομοφυλόφυλοι είναι απλώς άτακτα παιδιά που έχουν δικαίωμα στην αμαρτία γιατί κανείς δεν είναι τέλειος και ο θεός συγχωρεί. Και γιατί αυτός ο θεός δεν συγχωρεί τους Ινδουιστάς; Γιατί δεν συγχωρεί του μουσουλμάνους; Μόνο η Ορθόδοξη ανδρική πορνεία είναι αγαθή και ιερή; Η πορνεία των Ελλήνων δηλαδή ήταν του σατανά ενώ η δική σας πόρνη τώρα είναι βαπτισμένη με το αίμα του σωτήρα;

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Φ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ - ΕΛΛΗΝ ΑΣΕΒΗΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ

μια αμερικανα πιταρίδα στο ονειρο μου είδα και ένας εβραίος την επήδα,

Δεν υπάρχουν σχόλια: